Топлик е инженерингова компания, ориентирана към проектиране и изграждане на високоефективни и интелигентни технически решения в областта на отоплението, газификацията, вентилацията и климатизацията. Отношението към околната среда и предлагането на иновационни технологии с цел пестене на енергия и постигане на пълен комфорт и уют са част от философията на компанията.

Нашата мисия и онова, за което работим сте вие, нашите клиенти. Винаги се стремим да посрещнем вашите нужди, да анализираме вашите запитвания и изисквания, да ви предложим професионални консултации, висококачествени материали, апарати и съоръжения. Използвайки дългогодишния си опит да ви дадем 24 часово сервизно обслужване на вашите инсталации от нашите доказали се специалисти. Да спечелим доверието на потенциалните и оправдаем лоялността на настоящите си клиенти, чрез индивидуален подход, разбиране и коректност.

Политиката на Топлик е в насока енергийна ефективност:

  • влагане на висококачествени материали и съоръжения
  • използване на нови технологии и прилагане на технически решения съобразени с конкретните изисквания и спецификата на всяка сграда или помещение

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНА ИНВЕСТИЦИЯ !

НИЕ УМЕЕМ ДА ПЕСТИМ ВРЕМЕТО И ПАРИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ !

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и включвания, моля свържете се с нас

„Топлик“ ЕООД е една от водещите български компании в областта на отоплението, климатизацията, вентилацията и газификацията.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС